Tips til den perfekte barselsgave til kvinden der fødte dit barn!

Blod + sved + tårer = barselsgave?

Forestil dig dette: Din kæreste har båret på dit barn i ca 9 mdr inde i maven. Hun har kastet op. Hun har haft kvalme. Hun har været din designated driver og garanteret taget på i vægt, hvad der svarer til 40 velvoksne bøfsandwhiches. Nu har hun så lige født dit barn også. Måske har hun endda lagt en lille pølle under fødslen.

Dig selv, ja du har holdt hende i hånden og kørt bilen til hospitalet. Flot arbejde! Har du også købt en gave til hende?

Hvis du selv mener, at hun fortjener en gave efter alt det hårde arbejde (og jaja, selvfølgelig er barnet den største gave) for at symbolisere milepælen i jeres liv, ja SÅ kan du lige læse med her!barselsgave

Kan du hjælpe Danni?

Danni’s kæreste skal føde om en lille uge, og han er gået lidt i panik. Han har spurgt i vores Forum til fædre. For hvad giver man egentlig en nybagt mor? Giver man hende noget?

Da min egen søn blev født, havde jeg købt en lille fin ring med et blåt skær, da det var en dreng vi fik. Havde det været en pige, så havde jeg taget en anden farve 😉

Har du nogle inputs til barselsgaver, så hører Danni (og alle mulige andre) gerne om det i kommentarfeltet nedenfor.

Hverdagen er jo... fucking fantastisk
Genvind mobiliteten med Yepp Maxi-cykelstolen

Marke

says:

Jeg har fået en ring af min kæreste efter begge fødsler. Første gang med en sort diamantring og anden gang en blå topaz. Jeg var virkelig glad for begge ringe. De købt i samme butik, så de passer sammen, og jeg har dem i dag på samme finger. – Men jeg skal heller ikke have en forlovelsesring eller en vielsesring.
Jeg vil klart anbefale et smykke af en art. Gerne simpelt, så hun kan gå med det altid og ikke bliver træt af det (så det skal ikke være super in lige nu.) Det er den vildeste præstation at være gravid og føde en unge. Så giv hende noget der understreger, at det er noget særligt.
En kollega ville have givet en juicepresser i barselsgave til sin kone. Og lad mig sige det sådan: hun har lige skubbet en kommode ud gennem benene. Hun er formentlig ikke bleg for at kaste den “forkerte gave” og efter dig. Så gå efter noget der ikke gør ondt at blive ramt af….

says:

Haha, verdensklasse kommentar med kommoden. Det sætter tingene lidt i perspektiv 🙂 Jeg valgte også selv en ring – dog uden at vide hvad en blå topza er 🙂

Claus Walther

says:

Giv hende noget, som hun kan se frem til. Hun har sikkert nok at se til i den første tid, så du kan sprede glæderne lidt ved at give hende noget, som hun først skal bruge om nogle måneder.

Jesper

says:

Jeg synes de skal have en gave. Jeg gav hende en taske hun havde ønsket sig – valget stod mellem den taske og et par øreringe. Tillykke med faderskabet lige om lidt.

Jesper

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.