Top 3: Argh, klokken er 04.39, hvorfor er I vågne?

Begge vores drenge har fået en ubehagelige vane med at stå op klokken lort om natten. Det er forfærdeligt og virkelig dumt – Det er jo midt om natten! Og så er de også selv vanvittig trætte på det tidspunkt og har kun lige energi til at skide og lege i en halv times tid. Men hvorfor er der andre mennesker, der er oppe på dette vanvittige tidspunkt!?

træt mand

Klokken er for helvede også kun lidt over 05.00, og vores drenge har været vågne i mellem 30 og 45 minutter. De er fuldstændig udkørte, og vi deres fædre er forresten også helt udkørte på det tidspunkt. Men selvom de er mega trætte, så gider ingen af dem at sove i deres egen seng. Og derfor går vi Frederiksberg tynd med barnevognen klokken bæ om morgenen.

Man skulle umiddelbart tro, at vi var rimelige alene på dette hjernedøde tidspunkt, men det er vi bare ikke. Der er simpelthen andre mennesker, der frivilligt bevæger sig udenfor på dette tidspunkt af natten. Det synes vi er dumt. Meget dumt. For de har frivilligt forladt deres perfekt temperede dyner, selvom de måske kunne have sovet en halv eller en hel time mere.

Læs også: Top 3 – Børnetøj og værtshuse

Vi vil vædde med, at disse mennesker ikke har børn. Eller også er deres børn så gamle, at de har glemt hvor dyrebar søvn er. Nedenfor har vi lavet en top 3 med de dummeste ting, som andre mennesker laver, mens vi går tur med barnevognen klokken lidt over fem om natten.

3. pladsen – Mennesker der sidder og spiser på McDonalds

Vi har intet i mod McDonalds. Faktisk har vi indtaget utallige måltider på den amerikanske restaurantkæde. Især i lettere beruset tilstand. Og hvis du er fuld, er det selvfølgelig også helt okay, at du lige ryger en tur forbi den gyldne måge på hjemturen. MEN… det er simpelthen åndssvagt, hvis du står tidligere op end nødvendigt for at indtage din McMuffin og McKaffe siddende på McDonalds. Sov lidt længere og spis din McMorgenmad gående – så hyggeligt er der altså heller ikke på McDonalds klokken 05.24!

2. pladsen – Mennesker der løber

Hvorfor skal dagens løbetur partout starte klokken 04.45? Det er både irriterende og dumt. Når vi går tur med drengene om morgen, er der ikke noget vi hellere vil end at vende tilbage til vores langhårede i den dejlig varme seng. Når man går med disse tanker, så findes der intet, der er mere irriterende, end når der kommer en løber hostende, prustende og smilende mod en. Når I har tid til at løbe på dette ubehagelige tidspunkt, så har I fandeme også tid til at sove!

1. pladsen – The walk of shame

I drengenes verden er der ingen forskel på om det er tirsdag eller lørdag nat. Og derfor er vi selvfølgelig også fandens tidligt oppe, selvom om det er weekend. I weekenderne får vi ofte øje på mennesker, der går the walk of shame (læs. den lettere skamfulde hjemvenden fra en scoring i nattelivet). Disse mennesker redder på den ene side de ekstremt hårde barnevognsture klokken lort om natten. Det er sgu sjovt, når de stavrer hjem på usikre ben og med skamfulde blikke. Men på den anden side er de også møghamrende irriterende. Når I nu har sex, så skal det da ikke afsluttes klokken 05.30, og hvis det endelig skal afsluttes der, så skal I da sove og ikke skynde jer hjem. Derudover minder det os selvfølelig også om, at sex bestemt ikke er øverst på vores to-do-liste længere!

Husk at du kan følge DaddyO.dk via Bloglovin’ – så går du aldrig glip af et blogindlæg!

Hva' synes du egentlig om DaddyO.dk?
Dét her, er hvad en træt farmand drikker en fredag aften!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.