Top 3: De bedste værste ting ved at være far

Som overskriften afslører, handler denne Top 3 om de bedste værste ting ved at være far. Altså de ting der i bund og grund er mega irriterende og frustrerende, men samtidig er sindssygt sjove og helt igennem fantastiske. Det her er med andre ord paradoksets Top 3.

3. pladsen – De store udskrivninger til tøj

Det er i bund og grund møghamrende irriterende, at den langhårede spenderer en stor del af de hårdt tjente penge på body’er, bukser, skjorter, huer, striktrøjer osv., som det lille menneske, der poppede ud af hende, alligevel hurtigt vokser ud af.

Selvom pengene forlader fælleskontoen hurtigere end Frederik Fetterlein frier til hans kvindelige bekendtskaber, så det altså hjertesmeltende at se lillemanden helt sharp i små jeans og hvid skjorte. Derfor får de store udskrivninger til tøj 3. pladsen

2. pladsen – De tidlige morgener

Der er dage, hvor man tidligst kommer i seng klokken 00.30, fordi man lige skulle ordne et par ting, når nu det lille menneske endelig sover tungt. Og så er det altså rigtig tidligt, når lillemanden (eller pigen) synes, at dagen skal sparkes igang klokken 05.33. Det er faktisk så tidligt, at Frederik Fetterlein endnu ikke har lagt an på Zens garderobepiger.

Jeg bliver aldrig et morgenmenneske. Og hver evig eneste morgen håber jeg inderligt, at den langhårede napper morgentjansen, selvom vi har en soleklar aftale, som jeg gladeligt har indgået, helt uden at den langhårede anvendte alkolhol eller sex som overtalelsesmiddel.

Når man endelige får sparket den helt tilpas tempererede dyne af og gnedet søvnen ud af øjnene, så er det egentlig ret lækkert at være sammen med det lille friske menneske, mens resten er byen sover. At vade rundt i en sovende by sammen med sin guldklump (og kaffe i termokruset), er intet mindre end fantastisk. Derfor får de tidlige morgener en flot 2. plads.

barnevogn

1. pladsen – Smilet på de forkerte tidspunkter

Du kender det måske. Det lille højlydte menneske er træt, og du har til opgave at vugge vidunderet i søvn. Herhjemme er det som regel en langstrakt affære modsat Frederik Fetterleins ægteskaber. Det minder med andre ord mere om et marathon end en 100-meter.

Fetterlein

Under dette vugge-marathon kommer hele kroppen på overarbejde. Heldigvis kan man se, at det langsomt går den rigtige vej. Juniors øjenlåg bliver tungere og tungere, mens ens arme bliver mere og mere følelsesløse, og ryggen går i kramper.

Og så sker det! Junior spærrer øjnene op og leverer det største og mest fantastiske smil. Alt vugge-arbejdet er spildt. Junior er fuldstændig frisk igen. Smilet er dog så fabelagtigt, at det er det hele værd. Derfor går 1. pladsen i denne Top 3 til ‘Smilet på de forkerte tidspunkter’.

Denne Top 3’er er selvfølgelig fuldstændig subjektiv. Vi hører meget gerne din personlige Top 3’er over de bedste værste ting ved at være far i kommentarfeltet 

Husk, at du kan følge DaddyO.dk på Bloglovin – så går du aldrig glip af et indlæg. 

Gæsteindlæg: Vi blev gravide, men kun én mistede
Jellycat Bamser: Buster > Ole Lukøje

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.