Top 4 over bodystockings

Din guide til DaddyO-approved bodystockings

Når det kommer til bodystockings, så handler en del om at være praktisk, når der kommer gylp fra oven og tis og lort fra neden.

Vi har før skrevet, at man skal vælge en bodystocking med stretch (f.eks. i 100%) for at gøre ble-tjansen nemmere. Det er jo primært det, at man bidrager med som far.

Hvis du ønsker at læse mere om det, så klik her for at læse vores Far-Tip #1. Hvis du derimod vil se vores Top4, så læs med nedenfor!

Her får du vores Top 4 over seje bodystockings

Egentlig er der en klar Top3, men da vi ved at mødrene, også har noget at sige, så har vi listet en bodystocking ind på 4-pladsen, som mor vil synes om.

Her får du vores Top 4 over de sejeste bodystockings:

1. Hummel ’92 

Body 92På en stensikker førsteplads finder vi klassikeren fra EM i Sverige 1992. Hvem ønsker ikke et barn, der er klædt ud som europamester?

Mexicomodellen fra ’86 er også lavet, men der vandt vi vist ikke noget – så derfor kommer 1992’eren ind som vores favorit.

Vi har fundet den på Trendyshop.dk, men den er desværre udsolgt.

 

2. Hummels VM i Brasilien kollektion

VM bodyHummel får sgu også andenpladsen i denne konkurrence.

Udover de selvskrevne favoritter fra Brasilien, så har også Argentina og de regerende verdensmestre fra Spanien fået deres egen kollektion med både body og sparkedragt!

Både Arthur og Viggo ligger inde med hver deres uniform, så vi er allesammen ved at være klar til Kick-Off i morgen. Du kan iøvrigt downloade hele VM 2014 Brasilien kampprogram her.

Alle landes uniformer kan findes på Houseofkids.dk til DKK 179,75,-

 

3. Michael Jordan “23” fra Chicago Bulls

Jordan BodyHvis nogen skulle være i tvivl, så er vi på DaddyO ret sportsglade – derfor kommer denne super cool bodystocking med det legendariske nummer “23” ind på tredjepladsen. “23” blev udødeliggjort af Michael Jordan, inden også Beckham tog nummeret til sig.

Hvis vi havde været mere basketball-interesserede, så havde denne nok været vores favorit. Men vi må jo også erkende at fodbold er vores yndlingssport med ølbowling lige i hælene.

Skulle man købe sådan et sæt her, så skal man nok forbi ebay – og så skulle man næsten også købe et par lækre Air-Jordan BabySneakers med!

 

4.  Royal Copenhagen

Champs-mussel-bodySom lovet så kommer der også lige en bodystocking, som måske er mors favorit. Denne bodystocking er produceret af Champs Design, men vi kan desværre ikke finde nogle webshops, der sælger den.

 

 

 

 

Peter_Schmeichel_06PS: Kære alverdens tøjproducenter – herunder især Hummel! (Husk hvor I fik ideen) 🙂

Vores mandeverden er ikke komplet, før vi har en bodystocking i samme elegante design som Peter Schmeichels målmandstrøje fra episke EM i 1992.

 

 

 

Hvilken bodystocking er din favorit? Hvilke designs ville du gerne se på en bodystocking? Smid en kommentar nedenunder….

Tre dage som alenefar...næsten! (2:3)
Solbriller - Rayban

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.