Tre dage som alenefar…næsten! (3:3)

Elkedlen tændes med et hurtigt tryk på knappen. Kaffebønnerne males. Stempelkanden klargøres. Klokken er 06.26, og dagens første skud koffein gøres klar. Hele denne klargøring klares med én arm, for på den anden hænger morgengnavne/morgenfriske Viggo.

bodum-chambord-stempelkande

 

Det er egentlig utroligt, hvor meget man kan klare med en arm, når jeg at tænke, lige inden jeg skal bære både kaffekrus, stempelkande og Viggo ind i stuen. Jeg må desværre sande, at jeg bliver nødt til at gå to gange.

3. og sidste dag som alenefar er netop skudt igang, og jeg er stadig ved godt mod. Om det også har noget med at VM i fodbold starter i dag, skal jeg ikke kunne sige. Jeg synes bare, at det går godt!

Er de mon regnbueforældre?

For at give juniors eksamensstressede mor lidt fred, har jeg aftalt med en ven, at junior og jeg kommer forbi ham en ved en 10-tiden. Som sædvanlig falder junior i søvn, i det samme jeg starter bilens motor. Det afholder mig dog for at spille lidt old school hiphop for ham (det skal jo ind med modermælken). Da jeg slukker for bilens motor ved min kammerats lejlighed, vågner Viggo, og han er bestemt ikke tilfreds.

I tæt dialog med min kammerat bestemmer vi os for at gå en tur, og heldigvis falder junior i søvn med det samme. Da vi med termokopper og barnevogn vader rundt om Damhussøen og Damhusengen, noterer jeg mig et par intense og forundrede blikke. Men det er egentlig først nu, at jeg tænker nærmere over det. Mon de fremmede mennesker troede, at vi var regnbueforældre (meget politisk korrert)? Og hvis de troede det, var jeg mon så den maskuline eller feminine?

Jeg er en del lavere end min kammerat, hvilket taler for, at jeg skulle være den feminine. Tilgengæld har jeg fuldskæg, mens min kammerats skægvækst er yderst sparsom, hvilket må tale for, at jeg skulle være den maskuline. Hmm…den er sgu svær, det må være en uafgjort.

Spegepølsemadder og en god gang urin

Junior sov til alt held under hele gåturen. Igen i tæt dialog vælger min kammerat og jeg, at vi lige skal have lidt mad i min kammerats lejlighed.

Spegepølsemadden har knapt nok ramt tænderne, inden junior begynder at brokke sig. Han har lavet et fint bremsespor, og skal derfor naturligvis skiftes.

Svigermor har lavet den vanvittige praktiske pusletaske. Pusletasken indeholder ALT, hvad man skal bruge til et bleskift. ALT! Og junior nyder virkelig at ligge splitterravende Kong Hans på pusletaskens indbyggede underlag. Da min kammerat har en pige, tror jeg, at junior gerne vil vise, hvordan en rigtig dreng tisser. I hvert fald vælger junior at urinere udover sig selv, pusletasken og gulvet.

Flot min dreng!

Selvom junior leverer et fandens flot urinshow, vil jeg begynde at benytte mig af DaddyO.dk’s eget Far-tip #2. Tis alle vegne bliver lidt trættende i længden.

VM og take away

Det er så småt ved at blive aften, VM i fodbold starter snart (hell motherfucking yeah!), og min tid som alenefar er snart forbi.

Det har været sindssygt hyggeligt at være så meget sammen med junior, men også sindssygt hårdt. Hårdheden i at være “alenefar” illustreres vist bedst ved, at jeg to ud af tre dage har måtte ty til take away. For også i dag bliver maden leveret udefra. Om det bliver pizza, bagels, thai eller noget fjerde, ved jeg ikke. Men jeg ved, at jeg ikke selv orker at lave mad.

Jeg håber, at i har nydt at følge med i min tid som “alenefar”. Jeg har i hvert fald nydt tiden, og nydt at skrive om den.

Nu skal der ses bold!

Far-Tip #2 - Peg tissemanden nedad!
Stilfulde Glas

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.