Tre dage som alenefar…næsten! (1:3)

imagesJeg har kun 12,5 mio. tilbage, og jeg mangler stadig en angriber og to forsvarsspillere! Hmm…skal jeg mon droppe en eller to af de dyre brasilianere til fordel for et par af de billigere spillere fra Schweiz eller Belgien, tænker jeg for mig selv! Jeg når ikke at svare på mit eget spørgsmål angående mit VM-managerhold, før jeg brutalt bliver afbrudt af juniors skrig, der både kan høres gennem den lukkede dør og via vores tudegrimme Phillips-babyalarm.

Mor er udelukkende fødestation

Det er min første af tre dage som (næsten) alenefar. Juniors mor er studerende, og er netop startet på en 3-døgns eksamen (hvilket er fucking sejt, da hun blev mor for blot 16 dage siden). Aftalen er, at hun i de næste tre dage udelukkende skal fungere som buffet for junior, og derudover skal hun koncentrere sig om sin eksamen. Det vil altså sige, at jeg står for alle bleskift, alle barnevognsture, alt trøst osv. Og derudover er jeg også kok, indkøber og rengøringsassistent de næste par dage…

Jeg forlader mit VM-managerhold og smutter ind til den stortudende junior. Han har næsten lige fået mad, så han kan ikke være sulten, tænker jeg. Jeg beslutter mig for at give ham ren ble, og det hjælper sørme da også på gråden. Derefter vader jeg syngende rundt i lejligheden med ham, og efter ca. 20 min er hans øjenlåg så tunge, at jeg beslutter mig for, at lægge ham fra mig.

Neymar-Brazil-neymar-27914217-598-398Neymar bliver jeg da nødt til at beholde på mit VM-managerhold, når jeg at brumme for mig selv, inden min tankestrøm endnu engang bliver afbrudt af juniors skrig.

Overstående seance gentager sig et par gange: Junior falder i søvn på armene på mig. Jeg lægger ham til at sove i liften. Jeg sætte mig til rette foran computerskærmen. Junior skriger!

Til sidst bliver jeg nødt til at tilkalde forstærkninger i form af den omvandrende buffet, bedre kendt som juniors eksamensstressede mor. Det var noget der virkede. Efter et godt måltid hos hans mor, falder junior endelig i dyb søvn.

Junior er i drømmeland. Jeg er vågen. Jeg er træt. Jeg er alenefar

Junior og jeg er netop kommet hjem fra en 2-timers gåtur på Frederiksberg. Han sov hele vejen, og han sover faktisk stadig!

Halvdelen af dag 1 som alenefar er nu gået. Jeg er træt. Men jeg er ved godt mod. Dog er jeg stadig ikke kommet videre med mit VM-managerhold. Jeg mangler stadig en angriber og to forsvarsspillere, og der er kun to dage til VM begynder!!

Følg med på bloggen de næste par dage og få svar på: Om jeg når jeg at få sat mit VM-manager hold inden åbningskampen på torsdag? Om jeg klarer tjansen som “alenefar”? Og om jeg overhoved selv får noget at spise de næste par dage?

 

 

Babysneakers - den komplette guide
Tre dage som alenefar...næsten! (2:3)

Sussi Gudmundsson

says:

Det samme blev min man “tvunget” til i januar da jeg havde en uge eksamen. Jeg var ogs kun buffet for lillepigen og resten klarede han. I er jo sejere end I får det til at lyde ☺

says:

Hej Sussi,
Ja vi er faktisk ret cool os fædre! Det kan godt være vi ikke føder, men vi hjælper jo bare på en anden måde! 🙂
Og godt klaret af din mand også!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.