Tre dage som alenefar…næsten! (2:3)

Hur to-the-fucking ra! Dagens optur kom allerede i morges, da den resterende del af navlesnoren endelig faldt af junior.

IMG_2948

 

Før jeg blev far, havde jeg aldrig tænkt over, at der selvfølgelig ville hænge et stykke dødt kød, når navlesnoren blev klippet over, og det var da heller ikke en glædelig nyhed, da jeg så endelig fandt ud af det. Jordemoren sagde, at der ca. ville gå 10 dage, før rest-navlesnoren ville falde af, men i juniors tilfælde skulle der altså gå op til 17 dage…

2. halvleg af dag nr. 1 som alenefar

Jeg nåede kun at fortælle om halvdelen af dag 1 som alenefar i det første indlæg, så her kommer lige en kort gennemgang af den resterende del af dagen i går:

Junior og jeg tog ved en 18.00 ud for at se mit hygge-fodboldhold spille. Det gik godt. Ikke nok med at mit hold vandt 3-0, junior var også fantastisk at have med, i og med at han sov næsten hele kampen igennem. Den eksamensstressede mor havde selv klaret aftensmaden, mens vi drenge var til fodbold, så jeg lod den lokale kebabpusher stå for madlavningen til mig. Junior var godt sulten da vi kom hjem fra fodbold, og efter en god gang med mad hos mor, faldt han omkuld.

Hårtørren er denne alenefars bedste ven

Dagen i dag startede i første omgang kl. 05.38. Efter et bleskift samt sang og dans i lejligheden, hoppede junior og jeg dog i seng igen. Dagen startede så igen kl. 07.43. Junior fik en omgang mad, og herefter stod den så på hygge med far.

Vores sundhedsplejerske havde tidligere fortalt os, at mange spædbørn nyder at blive blæst igennem med en hårtørrer, og derudover fortalte den kære sundhedsplejerske også, at det er en god idé at give junior sukkervand i stedet for mælk engang imellem, da det er lettere fordøjeligt.

Som sagt så gjort. Jeg gav ham en halv time med hårtørreren (dette udtryk har fra i dag fået en ny betydning for mig. Førend betød det at få en skideballe af tidl. manager for Manchester United, Alex Ferguson – de uvidende må google), og derefter fik han en omgang sukkervand, hvilket han lappede i sig, som tørstige sømænd lapper øl i sig.

Fastfood: Kaffe og croissant

Herefter gik vi en lang tur. Da vi næsten var hjemme, havde juniors far brug for et pitstop i form af en omgang koffein og en croissant (ja, fuck pæleo!). Jeg rykkede lidt til junior, men det virkede som om, at han var langt væk i drømmeland, så det virkede umiddelbart sikkert med et pitstop.

IMG_2963

Der gik lige præcis 2 min. efter jeg havde sat mig til rette med en stor croissant og skoldhed kaffe, og så vrælede junior ellers lige så højt som en teenagepige til en Justin Bieber-koncert. Derfor blev kaffen og croissant væltet ned, og da jeg jo er far, vil jeg kvittere med en far-joke og kalde det fastfood…

I første omgang hjalp det, da han kom hjem og fik mad hos sin mor. Men derefter kæmpede jeg en brag kamp med ham for bare at gøre ham nogenlunde lykkelig. Det tog mig ca. 2 timers tid, og herunder blev der sunget, danset og skiftet bleer i en jævn strøm. I disse to timer fik jeg kun større og større respekt for alle alenemødre og bare mødre generelt, som jo er aleneforældre en stor del af tiden, når faderens barsel er slut.

Junior sover nu igen, og jeg har lige lavet aftensmad. Italianske frikadeller og salat. BUM! Nå ja…Jeg fik såmænd også sat mit VM-managerhold i morges, og til de interesserede kan jeg fortælle, at jeg endte med at beholde Neymar og satse på et par billigere schweiziske spillere.

Læs med igen i morgen, hvor jeg beretter om mit tredje og sidste dag som alenefar.

Tre dage som alenefar...næsten! (1:3)
Top 4 over bodystockings

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.