Vi er gået gæsteblog amok!

I den seneste måneds tid har vi gæsteblogget på foraeldre.nu. Vi har skrevet intet mindre end seks indlæg, og for at gøre det hele meget lettere for dig (det synes vi nemlig, at du har fortjent), giver vi dig her teasers for alle de seks blogindlæg og selvfølgelig også direkte links til det yderst underholdende og ekstremt lærerige læsestof (nej, janteloven hersker ikke på DaddyO.dk)! 

parallax 1400

Far vs. Mor – hvem er den bedste i verden?

Verden kan nemt blive ond og uretfærdig, når man er en lille stump i færd med de første leveår. Men søger man ly hos mor eller far? Og hvem kravler man til, når man er klar til at tackle livet med vilde svingture og hovedet nedad?

Læs blogindlægget her: Far vs. Mor – hvem er den bedste i verden?

(Nybagt far?) 10 råd fra fædre til effektiv overlevelse i farrollen

Er du lige blevet far – eller skal du snart være det – og ryster du lidt i bukserne over de nye opgaver? Fortvivl ej. Her får du 1 års komprimeret farlærdom foræret.

Læs blogindlægget her: (Nybagt far?) 10 råd fra fædre til effektiv overlevelse i farrollen

(Børn på sociale medier) Skal jeg poste det her billede af den lille sherif?

Der går i gennemsnit 57,9 minutter fra et barn er født, til det bliver vist frem på sociale medier. I dette blogindlæg bliver der reflekteret lidt over de uskrevne regler omkring det at dele billeder af sine børn online.

Læs blogindlægget her: (Børn på sociale medier) Skal jeg poste det her billede af den lille sherif?

Det er sgu ikke en badeferie at være barslende far!

Det er dejligt, men det er fandeme ikke kun en dans på roser at være barslende far. Især ikke når man troede, at du skulle være masser af tid til FIFA under barslen.

Læs blogindlægget her: Det er sgu ikke en badeferie at være barslende far

Må man drømme sig tilbage til et liv uden børn?

“Ja, jeg savner mit ubekymrede liv,” – midt i lortebleer, madplaner, hente/bringe-aftaler og et dundrende søvnunderskud har de fleste forældre drømt om en sviptur til fortiden og livet før børn.

Læs blogindlægget her: Må man drømme sig tilbage til et liv uden børn?

Top 10: Det mest essentielle far-gar

Alle mænd ved det: Man må aldrig gå ned på udstyr. At gå ned på udstyr er en synd på niveau med at servere selleristænger og grøn te til en Champions League-aften. Noget udstyr er dog vigtigere end andet, og derfor har vi samlet en Top 10 over det mest essentielle far-gear.

Læs hele blogindlægget her: Top 10: Det mest essentielle far-gear

SØVN - en digtsamling om at blive far
Er det forventningen, at mødre engagerer sig mere end fædre?

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.