Wubbanub Sovesut

Hvad gør man, når junior taber sutten om natten?
Det er et stort spørgsmål, som mange sikkert har funderet over.

De første tanker gik på, om man kunne binde sutten fast ligesom et nakketræk til en bøjle. Den idé droppede jeg igen. Så tænkte jeg på, om den kunne sættes fast på sengen på en eller anden måde, men det blev simpelthen for avanceret! Sådan fortsatte det lidt, indtil jeg spurgte Google!

Her er hvad jeg gjorde
Efter at have googlet en del, besluttede jeg mig for, at købe en Wubbanub sove sut! Den ser for øvrigt sådan her ud:

Wubbanub sut

Det den burde gøre
Den burde virke beroligende, som sutter nu skal gøre, og så skulle den eftersigende have en vægt, så den kunne ligge på brystet af junior om natten. Når junior så spytter sutten ud, skulle den ikke komme særligt langt væk og dermed være lige til at sutte på igen. God tanke, men vi har ikke fået det til at virke!

Det den gør
Junior hader, at have den i munden, så den er faktisk kun til besvær! Efter at have forsøgt at få lillemanden til at sutte på den, har vi nu givet den dødsstødet og lagt den væk!

Hmmm….
I forhold til mange andre sutter, så virker selve formen på sutten meget anderledes og en eller anden burde sparke designeren i løgposen! Ser du det samme som jeg?

Efter jeg postede billedet på Instagram, så har folk spurgt om vi ikke bare kunne skifte sutten ud med den normale han bruger. God tanke, men den er desværre syet fast!

Intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget – nu ved jeg i hvert fald, hvad der ikke virker! Jeg modtager gerne tips, tricks og gode ideer til at løse tab-sut-om-natten-problemet!

Hvis nogle af jer andre skulle have lyst til at prøve den, så hører vi gerne om det. Jeg har købt min på Mammashop.dk til 119 danske kroner.

Top 3 - Ting man må som far
En ubeskrivelig stolt far

Tina

says:

http://paciboo.dk
Samme princip men sutten kan skiftes ud jeg har ikke erfaringer med den endnu, for der skulle gerne gå en måned endnu, før jeg har en baby men her ligger en abe klar og venter.

MorTilTre

says:

Har til mine 3 piger altid brugt en suttesnor af stof (endelig ikke eksempelvis træperler) fra de var spæd, også MAM-sutter i en o-ring, det har hjulpet os om natten, for så har vi altid kunnet finde suttesnoren hængende fra barnets nattøj ( sat fast omkring midtpå deres bryst ), og de var ikke særlig gamle førend de selv fangede, at den altid var tilgængelig derfra og kunne finde den om natten, har reddet os masser af nattesøvn selv med lille baby, og resten af deres suttetid. Og når de begynder selv at vende sig i løbet af natten, og nogle gange ender i modsat ende af madrassen end hvor man lagde dem, så har de altid sutten ved brystet, og suttesnoren har aldrig været generende for dem…

tanja

says:

Du kan også finde mam sutter i Kvickly, super Best!
Føtex og Bilka kunne måske også have dem, men jeg har set og købt dem i Kvickly i spinderiet i valby

Mette C

says:

Hvis baby bruger MAM str 6 mdr og op, kan du købe sutter der lyser i mørket. Det gør det en del nemmere for forældrene at finde sutten når baby græder over at have tabt den om natten, og i takt med at baby bliver mere selvstændig, kan han også bedre selv finde den i mørket. Der er 3 i en pakke, og min ældste søn har alle 3 med i seng hver nat.

says:

Hold nu kæft det lyder fedt! Dem skal jeg vist fluks ind og købe et par stykker af, omend selvlysende sutter lyder lidt techno-agtige. Hvor har du købt dem hende? Tak for tippet Mette!

/Laus

Mette C

says:

Velbekomme 🙂
I min lille provinsby finder jeg “lysesutterne” (som Aske på 2 år kalder dem) på apoteket og i rema. De fås sikkert flere steder i større byer…
Aske synes i øvrigt at de er så seje, at de ofte kan lokke ham til at gå frivilligt i seng.

says:

Jeg har hørt, at man bare skal sprede en 5-8 sutter ud i vuggen, så finder baby vist nok selv en der duer.

Ellers tænker jeg om man ikke kan binde en stofble ind i en af favoritsutterne så den får den nødvendige tyngde og fylde?

says:

Hej Livetosv.
Det lyder som en fremragende ide med at binde end stofble fast til sutten. Nu bruger min søn en MAM sut, og de har ikke den der normale ring, men vi finder nok en løsning! Tak for det fine råd….

/Laus

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.