Genvind mobiliteten med Yepp Maxi-cykelstolen

Velkommen til livet efter barnevognen!

I maaaange måneder har Jeg trasket rundt i byen med først forstadsslæden, herefter babyjoggeren og til sidst med en almindelig klapvogn. Og det hele går sgu’ lidt langsomt, når man er til fods. Derfor var det en lettelse, da juniors ryg var blevet stærk nok, og vi kunne smide ham i en cykelstol og suse gennem Frederiksberg i tide og utide og til sidst alle 250 meter til vuggestuen 🙂

Yepp Maxi cykelstolen er spot on til vores behov

Det er ukompliceret at sætte barnet fast i stolen, og det skal man ikke undervurdere, da de fleste fædre kan få sved på panden over for eksempel en barnevognssele og en unge der laver barnevogns-capoeira nok til at vinde Tekken 4!

Den er robust, og så er det genialt, at stolen kan bruges fra knægten er en lille purk på ni måneder, og lige indtil han faktisk burde cykle selv.

Stolen fås i mange fede farver, men her på adressen bestemmer mor, så vores stol er sort 🙂

Nemt at flytte til en anden cykel

Stolen kommer med et beslag, som du – som den handyman du nu er – lige monterer på stellet. Sørg for at tilvælg et ekstra beslag, så lillemor også kan få fornøjelsen.

Husk cykelhjelmen

Hvilken måde er federe at komme gennem byen på end på cykel? Ingen. Københavnerlivet er et liv på cykel, og det liv er vendt tilbage, nu når vi kan cykle med de små. Og den ekstra bonus er selvfølgelig, at de har en fest bag på cyklen.

The down side – nu er far nødsaget til, at anskaffe en cykelhjelm. Vi må hellere være et godt eksempel (men det er måske egentlig meget godt…).

Læs også om: Tilbehør til Christianiacykel

Vores fede Yepp Maxi cykelstol kommer fra de seje Københavnerdrenge hos Cykelbanditten, som har sponsoreret den. De holder i øvrigt udsalg lige for tiden 🙂

Hvad bruger du til at fragte junior rundt? Ladcykel? Cykelstol?

Tips til den perfekte barselsgave til kvinden der fødte dit barn!
Bagom rock- og mandhørms-projektet ’Vi Er Fædre’

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.